Start Design Producten Verhuur Contact Start

Van Dalen Products | The Netherlands | +31 10 2800 402 |

Start

Productie


De Van Dalen produkten worden met de grootste zorg gemaakt uit de duurzaamste materialen. Met een gemiddelde levensduur van 10 tot 20 jaar.


Van Dalen Products produceert zijn produkten uit duurzame materialen, zoals RVS en het door en door gekleurde en stootvaste PE (plaat of rotatie gegoten). Van Dalen producten worden volgens de 'cleantech methode' gefabriceerd en zijn 'circulair duurzaam' ontworpen.


Het materiaal PE is volledig recyclebaar, doordat het keer op keer om te smelten is tot een nieuw product (anders dan polyesther, wat een thermoharder en dus niet om te smelten is). Veel slijtage onderdelen zijn eenvoudig te vervangen, waardoor het produkt nooit weggegooit hoeft te worden (circulair duurzaam), en de milieu belasting praktisch nul is. De Van Dalen produkten zijn met onze service dienst daarom voor maximaal gebruiksplezier en intensieve verhuur ontwikkeld.


Mede door de hoge kwaliteit van de materialen zoals RVS, Lexan en PE, ondervinden de produkten geen zichtbare slijtage en blijven er dus als nieuw uitzien.


Graag maken we de produkten in de door u gewenste kleur en uitvoering. Vandaar dat we vrijwel geen voorraden aanhouden en een levertijd hebben van gemiddeld vier tot acht weken. Let erop dat in het voorjaar onze productie vol kan zitten en levertijden daarom langer zijn.