Start Design Producten Sloep Contact

Van Dalen Products | The Netherlands | +31 10 2800 402 |

Start Start

Speciaal voor ziekenhuizen, kinderdagverblijven en indoor speeltuinen heeft Van Dalen het Kleuter Klauter Nijlpaard ontworpen.


Dit peuter en kleuter vriendelijke Nijlpaard is een glijbaan en kruiptunnel tegelijk. Dankzij de sterke constructie kunnen hier meerdere kinderen tegelijk op spelen.


Het Kleurklauter Nijlpaard is gemaakt van massief polytheen. Dit maakt de glijbaan hygiënisch en onverwoestbaar. Deze glijbaan is vervaardigd van blauw kunststof (geen verf) en is hierdoor dus vrij van slijtage. De glijbaan wordt geleverd met 10 jaar garantie en natuurlijk  CE 1176.

Square Game ®

Kleuterklauter Nijlpaard

Speciaal voor gemeentes, kinderdagverblijven en basis-scholen heeft Van Dalen het Square Game ontworpen.

Dit speelobject voor álle leeftijden is zeer innovatief op het gebied van intelligente speelobjecten.  


Afhankelijk van het aantal kinderen dat bij de start op de tegels gaat staan, start er een spel voor dat aantal kinderen. Hierbij zijn bovendien de winkansen voor grote en kleine kinderen gelijk. Hiermee is het Square Game het eerste "speel toestel" waarbij alle leeftijden gelijke kansen hebben en er geen kinderen teveel of te weinig zijn.


Het Square Game kan ook dienst doen als bewegwijzering of loop route markering. Hierbij volgt de tegel de voetganger (weet wanneer er iemand op staat en laat dan pas de volgende tegel in dezelfde kleur oplichten). Zo kunnen er meerdere voetgangers tegelijk verschillende routes op gestuurd worden.PDF sheet - Kleuterklauter - download

PDF sheet - Square Game - download